• brød0101

Hvad er forskellen mellem varmgalvaniseret stålrist?

Varmgalvaniseret stålrister lavet af lavkulstofstål flad plade og snoet firkantet stål i svejsemaskinen horisontal og lodret svejsning ind i en gitterplade, efter den varmgalvaniserede proces har den super korrosionsbestandighed og slagfasthed, den bruger en stærk gitter svejsestruktur, så at have en meget god bæreevne.

Strukturen er meget let og smuk udseende af atmosfæren, er et holdbart produkt og har også en vis antifouling funktion, varmgalvaniseret stålgitter kemiske og fysiske egenskaber er meget stabile, ikke let ved luft og mikrobiel korrosion og oxidation, er en Stålgitterets applikationsydelse er meget god.

Det er også kendt somvarmgalvaniseret stålgitterplatform , denne platform stålgitterplade er meget udbredt i det industrielle område af stålgitterprodukter, platformstålgitterplade har en stærk modstandsdygtighed over for påvirkningen af ​​overfladen, er en ny type bygningsmaterialer, der opdateres. Kan øge det omgivende svejsebeskyttelsesbræt, kan også installere fittings og andet tilbehør, kan også have brug for ofte gennem eller mobil platform stålgitterplade installeret på håndtaget og hængslet, platformen for specifikationerne for stålpladen er forskelligartet, generelt klassificeret i henhold til afstanden mellem fladt stål, stål kabinet bord denne platform er en af ​​de mest modstandsdygtige kraft af stålplade er også de mest økonomiske og bærbare produkter, Der er også nogle platform stål gitre bruges specifikt til minedrift.

Der er også en geometrisk form og form er ikke den samme specialformede stålgitterprodukter, dettespecialstålgitter er baseret på forskellige behov hos forskellige kunder og forskelligt design produceret stålgitter. Brugen af ​​specialstålgitter kan effektivt fremskynde konstruktionens fremskridt og effektivitet for at undgå den sekundære skæring af projektet.

Det herspecialstål gittersvejsepunkt er meget stærk, har en meget høj stabilitet og integritet, er en meget god styrke af stålgitterprodukter, så dette specielle stålgitter har en meget god bæreevne og holdbarhed, er meget udbredt i alle samfundslag i en meget god ydeevne af stålgitterprodukter.

Plug-in stålgitter er lavet af højkvalitets lavt kulstofstål eller andre metalmaterialer ved svejsning af præcisionsmekanisk udstyr. På grund af den fremragende svejseproces er dens form meget smuk og delikat, med ganske god skønhed og integritet, og belastningskapaciteten af ​​dette indsatte stålgitter er også meget god, med en meget god levetid, er en meget unik struktur af en stål gitter.

Indsat stålgitter bruges hovedsageligt til varmeafledning og ventilation af præcisionsprodukter, indsat stålgitter kan også bruges til filtrering og støvtætte og andre funktionelle komponenter produkter, åbningshastigheden for indsat stålgitter er den vigtigste faktor, der bestemmer produktets præcision Jo højere åbningshastigheden for det indsatte stålgitter er, jo højere præcisionskravet for det relative hul for det indsatte stålgitter vil være. Hovedproblemet med at indsætte stålgitter er fænomenet med tilstopning af huller, hvilket primært skyldes, at byggeprocessen med at indsætte stålgitter ikke afsluttes i det støvfrie værksted. Præcisionen af ​​stålgitterplade er meget høj, overfladen af ​​stålgitterplade er glat og ensartet uden hår, kvaliteten af ​​stålgitterplade er meget god, og omdømmet er godt.

3


Indlægstid: 09-06-2022