• brød0101

Svejsning af stålrist

Stålristsvejsning:

Der er to slags maskintryksvejsning og manuel fremstilling: Maskintryksvejsning bruger en højspændingsmodstandstryksvejsemaskine. I det flade stål kan der opnås højkvalitets stålrist med stærke svejsepunkter, høj stabilitet og styrke. Den håndlavede stålrist udstanses først på det flade stål, og derefter placeres tværstangen i hullet til punktsvejsning.

Der vil være åben plads mellem tværstangen og det flade stål, men hvert kontaktpunkt kan svejses for at opnå den samme smelteforbindelse mellem det flade stål og det flade stål, så svejsningen bliver stærkere og styrken forbedres, men udseende er ikke så godt som den smukke foldning af tryksvejsning Rediger dette afsnit for at bruge tryksvejset stålrist til legeringer, byggematerialer, kraftværker, kedler, skibsbygning, petrokemiske, kemiske og generelle industrianlæg, kommunalt byggeri og andre erhverv.

Det har fordelene ved ventilation og lystransmission, skridsikker, stærk bæreevne, smuk og holdbar, nem at rengøre og enkel installation. Stålriste er blevet meget brugt i alle samfundslag i ind- og udland, hovedsageligt brugt som industrielle kanaler, stigetrin, gelændere, kanalgulve, jernbanebro sidelæns, højhøjde tårnkanaler, afløbsdæksler, brønddæksler, vejbarrierer, tre -dimensionel parkeringsplads, hegnet til institutioner, campusser, fabrikker, virksomheder, sportspladser, havevillaer.

Det kan også bruges som udvendige vinduer på huse, balkonrækværk, autoværn til motorveje og jernbaner osv. Som en ny type ingeniørmateriale bruges tryksvejst stålrist hovedsageligt til kanaler, bukke, broer, motorvejsværn, rendedæksler, porte, porte inden for metallurgi, energi, marine, kommunale, petrokemiske, transport, byggematerialer, nationalt forsvar osv. og andet udstyr. På nuværende tidspunkt er vores lands årlige efterspørgsel efter stålriste omkring 270.000 tons. Derfor er markedsudsigten for tryksvejset stålrist meget bred.

Installation af platformstålrist

Før du lægger og installerer stålristen på platformen, skal du først bekræfte, om installationen af ​​den samlede stålkonstruktion opfylder designkravene. Bekræft først, at placeringen af ​​stålristen på platformen skal lægges i henhold til den kote og det antal, som tegningerne kræver. Nummeret er siddende og præcist placeret.

Udlægningsprocessen af ​​platformenstålrister som følgende:

1. Vær opmærksom på installationen af ​​platformens stålrist. Når platformens stålgitter er placeret på bjælken, skal mellemrummet justeres og fikseres med det samme for at undgå forskydning af platformens stålrist og forårsage sikkerhedsulykker. Placeringen af ​​platformens stålrist skal lægges i henhold til den kote og det antal, som tegningerne kræver. 2. Installationsafstanden på platformens stålgitter er generelt 10 mm.

3. Begge ender af det belastede flade stål på platformens stålgitter skal understøttes på stålbjælker eller andre bærende rammer, og skødelængden af ​​hver ende må ikke være mindre end 25 mm. Afstanden mellem stålristene på de to platforme er normalt 10 mm. Under installationen skal der foretages passende justeringer i henhold til kravene i tegningerne og den faktiske situation på stedet.

4. Installationsafstanden skal opfylde følgende krav: afstanden mellem platformens stålriste er 3 mm, og afstanden mellem platformens stålriste og den tilstødende struktur er 10 mm.

timg (1)


Indlægstid: Aug-11-2022