• brød0101

Nye tiltag giver udenlandsk kapital fylde

Kina vil fremskynde store udenlandske investeringsprojekter for at tiltrække udenlandske investeringer – et nøglepunkt i stimuluspakken med 33 foranstaltninger, som blev afsløret af Statsrådet, Kinas kabinet, tirsdag for at stabilisere den økonomiske vækst.

Pakken dækker finans-, finans-, investerings- og industripolitikker. Det kommer midt i et voksende nedadgående pres på verdens næststørste økonomi udøvet af vanskeligheder og udfordringer fra uventede faktorer, såsom den hjemlige genopblussen af ​​COVID-19-tilfælde og geopolitiske spændinger i Europa.

Analytikere sagde, at udenlandske investorer er vigtige bidragydere til Kinas økonomiske udvikling, og at nationen forventes at stabilisere udenlandske investeringer yderligere for at tilføre ny fremdrift til økonomisk vækst.

"De nye tiltag er et stærkt og positivt signal til udenlandske investorer om, at Kina ønsker at udvide samarbejdet med udenlandske virksomheder og byde dem velkommen til at realisere stabil og langsigtet vækst i Kina," sagde Zhou Mi, seniorforsker ved Chinese Academy of International Handel og økonomisk samarbejde i Beijing.

Baseret på udenlandske investeringsprojekter, der er blevet inkluderet i den kinesiske regerings særlige arbejdsmekanismer og grønne spor-programmer for udenlandske investorer, vil nationen gennemgå og give grønt lys for sådanne projekter, der medfører store investeringer, stærk afsmitningseffekt og en bred dækning af upstream- og downstream-industrier.

fabrik-a (1)


Indlægstid: Jun-02-2022